Hjerneforum arrangementer

Hjerneugen – 2019

I uge 11 afholdes der en række arrangementer i forbindelse med hjerneugen. Arrangementet er støttet af FENS og finansieret af DANA fonden, og er lavet i et samarbejde mellem HjerneForum, Folkeuniversitetet i København, Syddansk Universitet, Købehavns Universitet, Århus Universitet og Aalborg Universitet. Formålet er at give offentligheden et indblik i Dansk hjerneforskning bredt, samt øge forståelsen for hjernens rolle i vores hverdag.
Det er gratis at deltage i de forskellige oplæg vi afholder i løbet af uge 11. Man er velkommen til frit vælge mellem de oplæg man har lyst til at høre, tilmeld jer meget gerne på Facebook (www.facebook.com/hjerneuge) så vi kan se om lokalerne er store nok. Åbningsarrangementet kræver dog tilmelding – se nedenfor.

Åbning af hjerneugen i København, mandag den 11/3 på CSS

Hjerneuge i Odense , tirsdag den 12/3

Hjerneuge i København, onsdag den 13/3 på CSS Øster Farimagsgade 5.

Hjerneuge i Århus, torsdag den 14/3

Hjerneuge i Aalborg, fredag den 15/3

Nærmere program kan ses her:

BAW flyer 2019

 

Følg med på www.facebook.com/hjerneuge, eller skriv til Thomas Alrik Sørensen, Aalborg Universitet på alrik@hum.aau.dk, hvis du ønsker yderligere info. Der kan komme program- eller lokaleændringer, som opdateres løbende på Facebookside. Besøg også HjerneForum på www.hjerneforum.dk, her finder du også årets hjernebog; den aldrende hjerne.

Download hele programmet som pdf-fil